Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Μανώλης Κεφαλογιάννης για δύο αξιωματικούς: Με συγκίνησε το παράστημα τους

Για την επίσκεψή του στις φυλακές Ανδριανούπολης όπου κρατούνται από τις αρχές Μαρτίου οι δύο Έλληνες αξιωματικοί που πέρασαν τα σύνορα στον Έβρο, μίλησε ο ευρωβουλευτής ΝΔ, Μιχάλης Κεφαλογιάννης. "Συνάντησα Έλληνες αξιωματικούς με αξιοπρέπεια και δύναμη ψυχής να αντιμετωπίζουν μια άδικη περιπέτεια" σχολίασε, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 από τους 88,3.

"Με συγκίνησε το παράστημα και η παρουσία σοβαρών ανθρώπων. Μας κάνει εντύπωση όλη η παρουσία τους. Το πως εκτιμούν ότι η ιστορία αυτή για την Τουρκία είναι εσωτερικής κατανάλωσης, που κάνει κακό βέβαια στην εικόνα της προς τα έξω" εξήγησε ο ίδιο και τόνισε πως δεν υπάρχουν θέματα συμπεριφοράς από πλευράς των κρατούντων. "Δεν πήγαμε για να βελτιώσουμε τις συνθήκες κράτησης τους. Πήγαμε για να δούμε πως θα αφεθούν ελεύθεροι" ανέφερε.

"Επισκέφτηκα και τον χώρο που έγινε η σύλληψη. Δεν υπάρχουν συρματοπλέγματα. Υπάρχουν σημεία. Δεν είναι εύκολο να μην τα περάσεις. Είναι εύκολο κυνηγώντας τα σημάδια μίας έκνομης δραστηριότητας, να περάσεις τα σύνορα" σχολίασε και πρόσθεσε: "Και ο Μητσοτάκης θα επισκεφτεί τη Σόφια με το θέμα αυτό ψηλά στην ατζέντα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.