Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Με οργή διαψεύδει ο Μουσουρούλης τα περί συμμετοχής του σε νέο κόμμα

Οργισμένος είναι ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας, Κωστής Μουσουρούλης, με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας που τον εμφανίζει να συμμετέχει στη δημιουργία νέου κόμματος. Συγκεκριμένα, το Documento του Κώστα Βαξεβάνη γράφει ότι ο κ. Μουσουρούλης σχεδιάζει τη δημιουργία κόμματος, μαζί με τους Σάββα
Τσιτουρίδη, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο και Νίκο Τσιαρτσιώνη, το οποίο θα "στριμώξει άγρια τον Κυριάκο Μητσοτάκη".

Ο κ. Μουσουρούλης, ο οποίος ήταν επί χρόνια στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και πλέον έχει επιστρέψει στα καθήκοντά του στην Κομισιόν, τονίζει από το πρωί σε γνωστούς και φίλους που έχουν επικοινωνήσει μαζί του ότι τα όσα γράφονται στο εν λόγω ρεπορτάζ είναι παντελώς αναληθή και αβάσιμα και κινούνται στα όρια της ανηθικότητας. "Ήμουν, είμαι και θα είμαι στη Νέα Δημοκρατία", τονίζει ο Χιώτης πολιτικός, ο οποίος αποδίδει το δημοσίευμα στην προσπάθεια ορισμένων να περιορίσουν την επερχόμενη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και να εμποδίσουν την πολιτική αλλαγή που έρχεται στη χώρα.
Θυμίζουμε ότι ο Κωστής Μουσουρούλης έχει διατελέσει επί κυβέρνησης Καραμανλή γενικός γραμματέας επενδύσεων και ανάπτυξης στο υπουργείο οικονομίας και στη συνέχεια γενικός γραμματέας του υπουργείου ανάπτυξης. Το 2009 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής με τη ΝΔ στη Χίο και το 2012 συμμετείχε στην κυβέρνηση Σαμαρά ως υπουργός ναυτιλίας και αιγαίου. Επίσης, το 2015 διατέλεσε αναπληρωτής υπουργός περιβάλλοντος στην υπηρεσιακή κυβέρνηση Θάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.