Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Βίντεο: Ακούστε την Τασία Χριστοδουλοπούλου να λέει «Αϊ στο διάολο» στον πρώην υπουργό Χαρ. Αθανασίου


EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ 

Εκτεθειμένη είναι η προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου, καθώς η Νέα Δημοκρατία αποκάλυψε με βάση τα πρακτικά της Βουλής ότι σε συνομιλία που είχε με τον πρώην υπουργό Χαράλαμπο Αθανασίου στο τέλος χρησιμοποίησε τη φράση «Αϊ στο διάολο» εναντίον του.
Η ΝΔ έθεσε θέμα επί προσωπικού και
ζήτησε από την κυρία Χριστοδουλοπούλου να ανακαλέσει.
«Να εξαλειφθεί από τα πρακτικά, ήταν αστοχία και αγένεια, όποιος κι αν το είπε», απάντησε η κυρία Χριστοδουλοπούλου, η οποία τελικά έδωσε τον λόγο στον κ. Αθανασίου για το θέμα επί προσωπικού.
«Έχουμε καλή συνεργασία και αμοιβαία εκτίμηση. Αυτό που κάνετε τώρα είναι ανεπίτρεπτο. Σας ενόχλησαν οι παρεμβάσεις μου για την υπόθεση. Να το ανακαλέσετε τώρα. Είναι ντροπή για το Κοινοβούλιο αυτό που γίνεται», απάντησε ο πρώην υπουργός στην παρέμβασή του.
Πάντως η κυρία Χριστοδουλοπούλου δεν ζήτησε συγγνώμη και απλώς ψέλισε ότι δεν άκουσε κάποιον να λέει τη συγκεκριμένη φράση. Προφανώς βέβαια δεν άκουσε τον εαυτό της ή έχει τους "διαόλους" ψωμοτύρι και τους χρησιμοποιεί με τέτοια συχνότητα που δεν μπορεί να καταλάβει τι λέει και πού το λέει...

 Αντίγραφο των πρακτικών της Βουλής κατέγραψε:
Προεδρεύουσα: Σας παρακαλώ, κ. Αθανασίου, τα νομικά αφήστε τα, θέλετε να μιλήσετε νομικά; Πολιτικά ό,τι θέλετε (άι στο διάολο).

Δείτε την στιγμή που στα μικρόφωνα ακούγεται η Τασία Χριστοδουλοπούλου να λέει Αι Στο διάβολο στον Χαρ. Αθανασίου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.