Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Νέο μήνυμα Καραμανλή μέσω του εξαδέλφου του προς Παπαγγελόπουλο: Δεν γίνεται να είσαι και με τον Καραμανλή και με τον ΣΥΡΙΖΑ!!!

Νέο αυστηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση στέλνει μέσω του εξαδέλφου του Βουλευτή Σερρών ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής επισημαίνοντας σε όσους χρησιμοποιούν το όνομά του, ιδιαίτερα δεν τον κ. Παπαγγελόπουλο ότι δεν μπορεί να είθναι και μαζί του και με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Με τον τρόπο αυτό ο πρώην πρωθυπουργός θέλει να
βάλει τέλος στο πολιτικό παιχνίδι που παίζεται στην "πλάτη του"  από πρόσωπα που εκμεταλλεύονται την όποια εμπιστοσύνη ο ίδιος τους έδειξε στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ, Κώστας Αχ. Καραμανλής, που απηχεί τις απόψεις του πρώην πρωθυπουργού, μιλώντας σήμερα στο ΣΚΑΙ, εμφανίστηκε ιδιαίτερα εριστικός με τον κ. Παπαγγελόπουλο, εκτιμώντας ότι υπάρχουν «πολιτικά παιχνίδια» που πρέπει να καταγγελθούν.

«Δεν γίνεται ο κ. Παπαγγελόπουλος να δηλώνει ότι είναι φίλος του Κώστα Καραμανλή και την ίδια στιγμή να επιλέγει τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν γίνεται να είσαι με τον Καραμανλή και με τον ΣΥΡΙΖΑ», ξεκαθάρισε ο βουλευτής Σερρών στέλνοντας αυστηρό μήνυμα προς όσους επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν είτε το όνομα, είτε την σιωπή του πρώην πρωθυπουργού προκειμένου να ταυτιστούν μαζί του και να προκαλέσουν προβλήματα στη Νέα Δημοκρατία. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.