Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Η Νατάσα Καραμανλή στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού- Η ανάρτησή της

Φωτογραφία του χρήστη Pink Glove Photo Competition.
Για άλλη μία χρονιά η Νατάσα Παζαϊτη Καραμανλή, συμμετέχει στο διαγωνισμό της Pink Glove Photo Competition.
Πέρυσι η κα Παζαϊτη είχε βγει δεύτερη κινητοποιώντας τις Ελληνίδες για τη σημασία της πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού.

Η ανάρτηση της Νατάσας:


«Feel the (g)love – Νιώσε την αγάπη: Εμπιστεύσου την υγεία σου στα καλύτερα χέρια, εκείνα των εξειδικευμένων γιατρών και νιώσε την αγάπη»
Η συμμετοχή του Κέντρου Υγείας Μαστού – Νατάσα Παζαΐτη στο διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό Pink Glove Photo Competition στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού .
Το χρηματικό έπαθλο που αντιστοιχεί στην πρωτιά θα δοθεί στο «Κ.Ε.Φ.Ι. (Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών) – Δίπλα στον ασθενή και την οικογένειά του» για την ενίσχυση και υποστήριξη του νέου προγράμματος που προσφέρει κατ΄οίκον νοσηλεία στους ασθενείς με καρκίνο. 
Η Νατάσα Παζαΐτη, γενική χειρουργός - ειδική στην ογκολογική και επανορθωτική χειρουργική μαστού, λαμβάνει μέρος για τρίτη φορά στην εκστρατεία Pink Glove.H φωτογραφία είναι του Γιάννη Βασταρδή και της δημιουργικής του ομάδας (styling Dimitris Scwartz, makeup Thanos Molos, editing Maria Panagiotakou, ass. phot. Eleutheria Motaki).
Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στη σελίδα 

από τη Δευτέρα 9 έως και τις 16 Οκτωβρίου. Ας στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα κατά του καρκίνου του μαστού στην πρώτη θέση!
Ας βοηθήσουμε με την ψήφο μας το ΚΕΦΙ να συνεχίσει το πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο του.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρέπει ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ LINK ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ
https://www.facebook.com/PinkGlovePhoto/photos/a.1810276652319283.1073741833.1324383697575250/1810299045650377/?type=3&theater
Κάντε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ Like.( Οι καρδιές δεν μετράνε σαν ψήφοι) Μόνο ΜΙΑ ψήφος και μόνο ΕΔΩ μετράει. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.