Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Αθάνατο ελληνικό κράτος!!! Το ταχύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο ανήκει στο ελληνικό δημόσιο- Είναι υπερηχητικό και τρέχει με 970 χλμ την ώρα!!!




Click For Larger Image & Read More
Ένα εξαιρετικό ρεπορτάζ που αναδεικνύει τις παθογένειες του ελληνικού δημοσίου ακόμη και σήμερα, μετά από οκτώ χρόνια κρίσης και μνημονίων, δημοσιεύει ο δημοσιογράφος  Γιώργος Βενιέρης στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».
Συγκεκριμένα αναφέρει:
"Ανεπισήμως το ταχύτερο αμάξι οίον κόσμο ανήκει στο ελληνικό κράτος αφού καταφέρνει να
διανύσει 647 χιλιόμετρα μέσα σε μόλις 40 λεπτά.
Ήτοι κινείται με 970 χλμ./ώρα!!!
Κι όμως δεν πρόκειται για αστείο.
Το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης στο πλαίσιο έρευνας για τις μετακινήσεις των κρατικών οχημάτων που είχε διεξαγάγει προ καιρού εντόπισε δελτίο κίνησης οχήματος Δημόσιας Χρήσης που είχε καταγράψει αυτές τις εκπληκτικές επιδόσεις
Η αλήθεια όμως ήταν εντελώς διαφορετική.
Απλώς κάποιοι επιτήδειοι δημόσιοι υπάλληλοι θέλησαν να βγάλουν χρήματα από τις εικονικές μετακινήσεις και τα υποτιθέμενα καύσιμα που καταναλώθηκαν αναφέροντας ότι ένα κρατικό αμάξι που βρισκόταν υπό την εποπτεία τους κάλυψε τόσα χιλιόμετρα σε λιγότερο από μία ώρα.
Τα εικονικά τιμολόγια «ζουν και βασιλεύουν» στο Δημόσιο εν έτει 2017 μαζί με τις ανέλεγκτες διελεύσεις διοδίων (η έρευνα ανακάλυψε δημόσιο υπάλληλο που είχε παρουσιάσει 129 διελεύσεις μέσα σε 26 ημέρες) και τις λοιπές σχετικές σπατάλες για τον απλούστατο λόγο ότι μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζουμε πόσα ακριβώς είναι τα κρατικά αυτοκίνητα
Μπορεί να ακούγεται εξωφρενικό για οποιαδήποτε άλλη χώρα του δυτικού κόσμου ωστόσο είναι πέρα για πέρα πραγματικό.
Η τελευταία απογραφή που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2013 στη χώρα μας από τον τότε υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και νυν πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για τη δημιουργία ενός Μητρώου Κρατικών Αυτοκινήτων προχώρησε μέχρις ενός σημείου αλλά τέσσερα χρόνια αργότερα ακόμη μετράμε…"
Η συνέχεια του ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.