Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Έχασε τη μάχη ο Δημήτρης Σιάχος- Νέο πλήγμα για την οικογένεια της ΝΔ

Δημήτρης ΣιάχοςΈφυγε σήμερα από τη ζωή "ένας μαχητής της ζωής" ο φίλος αγωνιστής Δημήτρης Σιάχος. Πάλευε χρόνια με το θηρίο και πάντοτε έβγαινε νικητής... Στις δύο προηγούμενες φορές τα είχε καταφέρει. Τώρα στην τρίτη το θηρίο νίκησε...
Μαζεύοντας τις εμπειρίες από τη μάχη του με τον καρκίνο είχε δημιουργήσει την ιστοσελίδα "win cancer"
Αντιγράφουμε τις προσωπικές του πληροφορίες από
τη σελίδα "Win Cancer":
"Ο Δημήτρης γεννήθηκε το 1973 και μεγάλωσε στους Μολάους Λακωνίας.
Είναι υποψήφιος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Επιστήμη των Αποφάσεων με εξειδίκευση την Ενεργειακή Πολιτική.
Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στη Βιώσιμη Ανάπτυξη με εξειδίκευση τη Διαχείριση Περιβάλλοντος από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι επίσης κάτοχος Μεταπτυχιακών Τίτλων Εξειδίκευσης στη «Διαχείριση Παραγωγής με εξειδίκευση την Διαχείριση Ποιότητας» και στη «Διαχείριση Ενεργειακών Συστημάτων».
Είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός και πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ΤΕΙ Πειραιά.
Είναι παντρεμένος με την Πίστη Κρυσταλλίδου, Δημοτική Σύμβουλο Εορδαίας και έχει ένα δεκάχρονο γιο το Νικόλα.
Εργάζεται για σχεδόν είκοσι χρόνια ως Μηχανολόγος Μηχανικός και είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών, ταυτόχρονα εργάζεται στο ΤΕΙ Πειραιά, έχοντας αναλάβει για μεγάλο διάστημα τη θέση του Ενεργειακού Υπεύθυνου των Κτιριακών Εγκαταστάσεων.
Από τα φοιτητικά του χρόνια αναπτύσσει έντονη συνδικαλιστική δράση, καθώς υπήρξε πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Σπουδαστών στη Σχολή του και μέλος του Κ.Σ. της Ε.Σ.Ε.Ε.
Στη συνέχεια εξελέγη στην Κεντρική Διοίκηση της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. (Επιστημονική Ένωση Μηχανικών Τ.Ε.), θέση που διατήρησε για πάνω από μια δεκαετία, ενώ ταυτόχρονα υπήρξε επικεφαλής της Κομματικής Οργάνωσης των Μηχανικών, θέση που διατηρεί έως σήμερα.
Θήτευσε επίσης ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Δ.Υ. του Τ.Ε.Ι. Πειραιά, ενώ σήμερα είναι Πρόεδρος των Αποφοίτων (Alumni) του Τ.Ε.Ι. Πειραιά.
Από το 2010 εκλέγεται μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ έχει θητεύσει σε σειρά παραταξιακών θέσεων με σημαντικότερες τη θέση του Υπευθύνου της Γραμματείας Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος και τη θέση του Γραμματέα Συνδικαλισμού του Κόμματος.
Έχει σειρά δημοσιεύσεων σε επιστημονικά περιοδικά και ανακοινώσεων σε συνέδρια, ενώ αναπτύσσει συστηματική πολιτική αρθρογραφία στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Τέλος, με δεδομένο ότι βρίσκεται αντιμέτωπος με την ασθένεια του καρκίνου από το 1998, έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση στον τομέα αυτό. 
Από τον Μάρτιο του 2016, οπότε και βρίσκεται για τρίτη φορά αντιμέτωπος με τη νόσο, έχει συστήσει το wincancer.gr παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με τον καρκίνο αλλά και δίνοντας το μήνυμα σε χιλιάδες ασθενείς με τις οικογένειές τους, ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί."
Καλό ταξίδι Δημήτρη. Ο Θεός να σε αναπαύσει και να δίνει δύναμη και κουράγιο στους δικούς σου... Θα λείψεις και σε εμάς τους φίλους σου και στην παράταξη... Καλό ταξίδι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.