Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Συγκλονιστικό! Μανούσος Γρυλάκης: Πιστός στρατιώτης- Συνώνυμο της αφοσίωσης- Δίπλα στη σωρό του Μητσοτάκη ακόμα και μέσα στο C-130!!!

Φωτογραφία: Γραφείο Τύπου ΝΔ

Η απόλυτη εικόνα αφοσίωσης!
Ο Μανούσος Γρυλάκης, ο άνθρωπος που ακόμα και 25 χρόνια μετά τη συνταξιοδότησή του, αποτελούσε τη "σκιά" του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, δεν άφησε ούτε στιγμή μόνη του τη σορό του
Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, χθες καθ' όλη την ημέρα στη Μητρόπολη Αθηνών, αλλά και κατά την πτήση προς Χανιά με το C-130.
Επί δεκαετίες ο Μανούσος στεκόταν πάντα δίπλα στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και είναι δύσκολο θα βρει κανείς φωτογραφία του πρώην πρωθυπουργού που να μην είναι στο κάδρο ο Μανούσος Γρυλλάκης, ο άνθρωπος σκιά του. Τώρα, καλείται πλέον να τον αποχωριστεί. Ο Μανούσος θέλησε να παρατείνει τον χρόνο δίπλα στον Κ. Μητσοτάκη μιας και αγάπη και η αφοσίωσή του στον πρώην πρωθυπουργό ήταν μοναδική.
Μαζί και στο τελευταίο ταξίδι για τη γενέθλια γη μέσα στο C- 130, δίπλα από τον πρόεδρο ήταν η θέση που μόνο εκείνος θα μπορούσε να έχει. Φροντίζει να μην μείνει ούτε λεπτό ο πρόεδρος μόνος. Δίπλα του, στο κάθισμα που έχει προσαρμοστεί για την περίσταση με το βλέμμα εκεί που βρίσκεται ο άνθρωπος με τον οποίο πέρασε περισσότερο χρόνο ακόμα και από όσον πέρασε με την οικογένειά του.
Πάντα, εκεί δίπλα, πιστός στρατιώτης, αλλά προ πάντων πιστός φίλος και αδελφός.
Σε τέτοιο βαθμό που το όνομα του Μανούσο καταγράφεται πλέον ως συνώνυμο της αφοσίωσης.
 
Πηγή φωτογραφίας: Γραφείο Τύπου ΝΔ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.