Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Ντόρα Μπακογιάννη στον πατέρα της Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Πού να βρω τη δύναμη να σε αποχαιρετήσω;

Πού να βρω τη δύναμη να σε αποχαιρετήσω; είπε κλαίγοντας η Ντόρα Μπακογιάννη κάνοντας και τις πέτρες να ραγίσουν με το στερνό αντίο της στον πατέρα της Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. 
Σήμερα είναι όλοι εδώ, όλοι οι φίλοι σου, όλοι αυτοί που μια ζωή ακουμπούσες και ακουμπούσαν πάνω σου», είπε αρχικά, με δάκρυα στα μάτια, η κυρία Μπακογιάννη.
Και συνέχισε: «Μίλησαν πολλοί αυτές τις μέρες για σένα. Σήμερα δεν είμαστε εδώ για λόγια. Είμαστε εδώ
για να σου πούμε το μεγάλο ευχαριστώ και το πικρό αντίο. Σε ευχαριστούμε για τη λεβεντιά, την καλοσύνη σου, το περίσσευμα καρδιάς που μας δίδαξες. Σε ευχαριστούμε που μας έμαθες να αγαπάμε την Κρήτη, σε ευχαριστούμε για την αστείρευτη πηγαία αισιοδοξία σου, ότι όλα θα πάνε καλά. Για τη χώρα πάνω απ' όλα».

«Πού να βρω τη δύναμη να σε αποχαιρετήσω;.. Κόμπος στο λαιμό οι λέξεις και με πνίγουν. Προσπαθώ στην περηφάνια μου για σένα να βρω την αντοχή. Δεν ζύγιαζες, δεν μετρούσες, δεν βολεύτηκες. Δεν χωρούσες - ήσουν ψηλός, βλέπεις, και το βλέμμα σου δεν ήξερε παρά να απλώνεται. Σήκω πάνω, γιατί χρειαζόμαστε λίγο ακόμα, ίσα να μας βγάλει πάλι στο ξέφωτο. Σήκω πάνω και έχουν έρθει πολλοί και δεν πάει να τους πω πως απόθανες», κατέληξε συγκινημένη η Ντόρα Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.