Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Κ. Μητσοτάκης: Η ΝΔ έχει σχέδιο για να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια (Εγκαίνια ΝΟΔΕ)

Πηγή:karditsaportal.gr
Η ΝΔ έχει σχέδιο για να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια, είπε από την Καρδίτσα ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλία.

Ο κ. Μητσοτάκης αρχικά συναντήθηκε με ομάδες παραγωγών και αγροτών στον Άγιο Θεόδωρο και στο Καρποχώρι, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με πολίτες σε καφέ της πόλης.
Το μεσημέρι εγκαινίασε τα νέα γραφεία της ΝΟΔΕ Καρδίτσας και έστειλε μήνυμα νίκης για τις
επερχόμενες εκλογές.
Τον κ. Μητσοτάκη συνόδευε ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ και Βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας και  ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Λάρισας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Νούσιος, οι Δήμαρχοι Μουζακίου και Σοφάδων κ.κ. Γιώργος Κωτσός και Θάνος Σκάρλος, οι πρώην Βουλευτές Καρδίτσας κα. Ασημίνα Σκόνδρα, οι κ.κ. Σπύρος Ταλιαδούρος και Γιώργος Αναγνωστόπουλος, Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, οι πολιτευτές κ.κ. Ορέστης Ψαχούλας και Σωτήρης Κουλοκτσής, ο υπεύθυνος αγροτικού της ΝΟΔΕ κ. Βασίλης Γιαννάκος, η πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ και μέλος της Κ.Ε. της ΝΔ κα. Σοφία Τόλια, στελέχη και φίλοι του κόμματος.
Μετά τον αγιασμό, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Λάμπρος Τσιούκης καλωσόρισε τον Πρόεδρο στην Καρδίτσα, ευχόμενος ως αυριανός πρωθυπουργός να επαναφέρει τη χώρα στην ομαλότητα.
Ακολούθησε χαιρετισμός από τον κ. Τσιάρα, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηρίζουν τον πρωτογενή τομέα και δη την Καρδίτσα. Σε άλλο σημείο, εκτίμησε πως σύντομα η ΝΔ θα βρεθεί στο τιμόνι της χώρας και ο Κ. Μητσοτάκης, θα είναι ο νέος Πρωθυπουργός.
Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε το πλήθος για τη θερμή υποδοχή, δίνοντας υπόσχεση πως η ΝΔ θα ξαναγίνει πρώτη ισχυρή πολιτική δύναμη στον τόπο.
«Θα κρατήσουμε όρθια την Ελλάδα, θα βγάλουμε τη χώρα από το αδιέξοδο» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.