Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Συνάντηση Μητσοτάκη με Νίκα (Δήμαρχο Καλαμάτας)- Μια... "κολώνια" που κρατάει χρόνια

Πηγή:tharrosnews.gr
Με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, συναντήθηκε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας. Η συνάντηση, όπως συνέτειναν όλες οι πληροφορίες, ήταν προγραμματισμένη και αφορούσε σημαντικά ζητήματα της αυτοδιοίκησης, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου.

Η ανακοίνωση από το Δήμο Καλαμάτας

Στην ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας σημειώνεται: «Προγραμματισμένη συνάντηση, διάρκειας 30 λεπτών περίπου, είχε σήμερα (σ.σ. χθες), Πέμπτη 4 Μαΐου 2017, ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Ε. Νίκας, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν αυτοδιοικητικά θέματα, αλλά και ζητήματα γενικότερου ενδιαφέροντος».

Δηλώσεις δημάρχου στο «Θάρρος»
Σε επικοινωνία που είχε το «Θάρρος» με το δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, ο ίδιος από την πλευρά του, αν και φειδωλός στις δηλώσεις του, σχολίασε ότι είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης μεγάλη γκάμα θεμάτων που αφορούν στο χώρο της Αυτοδιοίκησης.
"Μεταξύ των θεμάτων ήταν θέματα που αφορούν στον εκλογικό νόμο και την απλή αναλογική και ασφαλώς η διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου", μας τόνισε.
Εδώ να σημειώσουμε ότι είναι ακόμα νωπά τα σημάδια της… σύγκρουσης μεταξύ του δημάρχου Καλαμάτας και των δέκα (10) βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ αυτών και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, για το θέμα της ΣΔΙΤ με την ΤΕΡΝΑ.
Ο κ. Νίκας φάνηκε απόλυτα ικανοποιημένος από το κλίμα της συνάντησης, καθώς υπογράμμισε ότι υπήρξε ταύτιση απόψεων. Επιπρόσθετα, δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει ότι ήταν ο μοναδικός πολιτικός παράγοντας από την Πελοπόννησο που υπέγραψε την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αρχηγία στη Νέα Δημοκρατία, ενώ επισήμανε ότι η φιλία με την οικογένεια του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραμένει αρραγής και αδιατάρακτη εδώ και 30 χρόνια. Μάλιστα, κάνοντας και ένα λογοπαίγνιο, μας είπε χαρακτηριστικά ότι "κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια…".
Τέλος, ο κ. Νίκας δήλωσε στο «Θάρρος» ότι πρόκειται να συναντηθεί με όσους περισσότερους αρχηγούς κομμάτων είναι δυνατόν, διότι πιστεύει ότι και στα θέματα που αφορούν στο χώρο της Αυτοδιοίκησης πρέπει να υπάρξουν "συγκλίσεις" και "συνθέσεις".

Του Αντώνη Πετρόγιαννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.