Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Μητσοτάκης: Ο Σαββίδης είναι ο ορισμός της διαπλοκής- Δεν πρόκειται να δεχθώ εκβιασμούς!


Δεν πρόκειται να δεχθώ εκβιασμούς ξεκαθάρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην υπόθεση Ιβάν Σαββίδη και κάλεσε την κυβέρνηση να τοποθετηθεί επί των δηλώσεων του γνωστού επιχειρηματία, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον ορισμό της
διαπλοκής.

Ο κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στον Alpha ρωτήθηκε για το θέμα που προέκυψε με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη και είπε:

«Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος πρέπει να ντρέπονται, έφεραν μία χαριστική τροπολογία για συγκεκριμένο επιχειρηματία, αναρωτιέμαι πως αισθάνεται ο άνεργος και ο συνταξιούχος. Τρεις μέρες μετά ο επιχειρηματίας έκανε προσωπική επίθεση και αναρωτιέμαι αν δεν εξοφλεί γραμμάτιο. Εγώ βάζω το πλαίσιο. Ο κ. Τσίπρας ανέβηκε στην εξουσία κατηγορώντας το παλιό σύστημα και τώρα ακολουθεί τακτικές που είναι ο ορισμός της διαπλοκής, προσεταιρίστηκε τη νέα διαπλοκή».

Συνέχισε λέγοντας «Δεν πρόκειται να μπω σε κανένα διάλογο. Αν κάποιος αγοράζει μία επιχείρηση την αγοράζει με τις υποχρεώσεις της...Ο κ. Σαββίδης προσπάθησε να αποκτήσει κανάλι και εμφάνισε σαν στελέχη του καναλιού του επτά στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων».
Ζήτησε δε σχόλιο από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ενώ για τους βουλευτές του που απουσίασαν από την ψηφοφορία στην βουλή είπε: «Όλοι οι βουλευτές έστειλαν επιστολή επιβεβαίωσης της πρόθεσής τους. Υπάρχει κεντρική γραμμή και δεν δέχομαι αποκλίσεις από αυτή. Δεν θα δεχθώ προσωπικές επιθέσεις και εκβιασμούς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.