Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Ξεκίνησε το προκύνημα της σορού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Μητρόπολη Αθηνών

IMG_5859 
Ξεκίνησε από τις 7.30 το πρωί το λαϊκό προσκύνημα της σορού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Μητρόπολη.

Η σορός θα παραμείνει σε λαϊκό προσκύνημα έως τη 1.30  μμ.
Στις 3.00 μμ θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία στη Μητρόπολη.
Επικειδίους θα εκφωνήσουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρόεδρος της
Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο γιος του, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μηστοτάκης.
Το απόγευμα στις 8.00 η σορός του εκλιπόντος θα φθάσει στα Χανιά, όπου αύριο στις 3.00 θα ταφεί δίπλα στη σύζυγό του Μαρίκα.
Όπως γράφει το newsbeast.gr, κόσμος έχει αρχίσει να μαζεύεται στη Μητρόπολη Αθηνών από πολύ νωρίς το πρωί και στις 07:00 έφτασε το φέρετρο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για να τεθεί η σορός του σε λαϊκό προσκύνημα. Παρούσα από την πρώτη στιγμή, η πρωτότοκη κόρη του εκλιπόντος πρώην πρωθυπουργού, Ντόρα Μπακογιάννη η οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.
Νωρίς το πρωί στη Μητρόπολη ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Κώστας Μπακογιάννης, η Αλεξία και όλα τα μέλη της οικογένειας.
Η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα έως τις 13:30 όταν θα ξεκινήσει η διαδικασία για την εξόδιο ακολουθία. Μετά την κηδεία, που θα γίνει με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού αλλά η οικογένεια ζήτησε να μην γίνει δημοσία δαπάνη, ο πρώην πρωθυπουργός θα μεταφερθεί στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας κι από εκεί, στα Χανιά, όπου την Πέμπτη θα ταφεί δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο, Μαρίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου