Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Το χαμαιτυπείο και η πολιτική κουδουνίστρα Γ, Καραμέρος!!!

Σάλος με Καραμέρο: Τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη τον υμνούν η διαπλοκή και τα χαμαιτυπείαΣάλο έχει προκαλέσει ο...  Φιλιππάκης της πολιτικής αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος ο οποίος με ειρωνική διάθεση έκρινε τον εκλειπόντα Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, με όρους... χαμαιτυπείου!

Συγκεκριμένα έγραψε:


«Ο μέγας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κατόρθωσε στο θάνατό του να τον υμνούν περισσότερο η διαπλοκή & τα χαμαιτυπεία (δικοί του όροι)», έγραψε στο Twitter o αντιπεριφερειάρχης Αττικής προκαλώντας πλήθος αρνητικών σχολίων από τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου.

Λίγο αργότερα ο κ. Καραμέρος επιχείρησε να διορθώσει τα πράγματα:


Επειδή όμως ο κ. Καραμέρος στον πρότερο βίο του ήταν δημοσιογράφος, θεωρούμε ότι γράμματα και μάλιστα ελληνικά, ξέρει. Συνεπώς μη προσπαθεί να ρίξει αλλού τις ευθύνες για την ερμμηνεία των δηλώσεών του.
 
Αντί άλλου σχολίου, καταγράφουμε την επιτυχημνένη ανάρτηση - σχόλιο, της επίσης δημοσιογράφου  Λίνας Κλείτου:

"Οι πολιτικοί και τα στελέχη της δεξιάς απέδωσαν φόοο τιμής στους πολιτικους της αριστεράς, Κύρκο, Φλωράκη...Τα δήθεν αριστερά αθύρματα του σήμερα, δεν έχουν ουτε το ήθος ούτε το ανάστημα,να πράξουν τα ανάλογα. Αυτο ξεχωρίζει τα πολιτικά διαμετρήματα απο τις μεταλλαγμένες πολιτικές κουδουνίστρες..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.