Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Επίσκεψη Κυριάκου στον Λευτέρη Πετρούνια- Άφαντος ο Τσίπρας...- Μητσοτάκης: Η Ελλάδα να κάνει περισσότερα για τους αθλητές μας

Φωτογραφία: Twitter/Κ.ΜητσοτάκηςΜπορεί ο Λευτέρης Πετρούνιας να κάλεσε τον πρωθυπουργό να τον επισκεφθεί για να δει πώς και υπό ποίες συνθήκες γυμνάζεται και φέρνει το ένα μετά το άλλο τα χρυσά μετάλλια, αλλά τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον επισκέφθηκε, αποδεικνύοντας ότι τα αντανακλαστικά και η ευαισθησία του προέδρου της ΝΔ είναι πιο ευαίσθητα από εκείνα του κ. Τσίπρα.
Δίπλα στον Λευτέρη Πετρούνια και την Βασιλική Μιλλούση βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά, ξεναγήθηκε στους χώρους προπόνησης και μίλησε με τους δύο σπουδαίους αθλητές που φέρνουν μετάλλια στην χώρα, αλλά και άλλους αθλητές της ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής.
Άκουσε από πρώτο χέρι τα προβλήματα στο κομμάτι της καθημερινής προπόνησης τους και της χρηματοδότησης αναφορικά με την συμμετοχή τους στις μεγάλες διοργανώσεις εκτός Ελλάδος. Εκεί που τα τελευταία χρόνια με την βοήθεια χορηγών, φέρνουν αφειδώς μετάλλια στην Ελλάδα.
Εν συνεχεία ο κ.Μητσοτάκης έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter «Ο Λ.Πετρούνιας, η Β.Μιλλούση & πολλοί νέοι αθλητές της ενόργανης & της ρυθμικής γυμναστικής με ξενάγησαν στο προπονητικό κέντρο του Αγ.Κοσμά. Η δυναμική υπάρχει, το ταλέντο περισσεύει. Η Ελλάδα πρέπει να κάνει περισσότερα για αυτούς που την κάνουν περήφανη».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.