Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Ο ΣΥΡΙΖΑ μπλοκάρει πάλι το Ελληνικό- Χάνονται 70.000 θέσει εργασίας- Οι δανειστές "κάνουν στραβά" μάτια γιατί πήραν αυτό που ήθελαν από τον Τσίπρα



Η κυβέρνηση επιχειρεί να πείσει τους δανειστές ότι θα εφαρμόσει αποκρατικοποιήσεις, ωστόσο με απόφαση υπουργού της υπονομεύει εκ νέου την επένδυση στο Ελληνικό. 
Η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου ανοίγει εκ νέου θέμα διατηρητέων κτιρίων στο παλαιό αεροδρόμιο, αναπέμποντας προηγούμενη απόφαση του Κεντρικού
Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων.
Με εκείνη την απόφαση είχε κηρυχθεί διατηρητέο μόνο ένα κτίριο. Με την επιστολή της προς το Συμβούλιο, η κ. Κονιόρδου ζητεί να επανεξεταστούν οι περιπτώσεις άλλων τριών κτιρίων, αποδεχόμενη εν μέρει τις ενστάσεις της «Επιτροπής Αγώνα» για το Ελληνικό.
Να θυμίσουμε ότι η έναρξη έργων στο Ελληνικό αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση της κυβέρνησης.
Με την έναρξη του έργου θαεργασθούν 10.000 άτομα και με την ολοκλήρωσή του 70.000 
Κατά τα λοιπά η κυβέρνηση Τσίπρα, χωρίς τσίπα, κοροϊδεύει τους δανειστές ότι θα προχωρήσει στην συγκεκριμένη αποκρατικοποίηση. Αλλά αυτό, ίσως, είναι το λιγότερο. Το χειρότερο είναι ότι οι δανειστές δέχονται το δούλεμα ή μάλλον έχουν βολευτεί με τις δικαιολογίες του. 
Θα μου πείτε και τι τους νοιάζει; Εκείνο που ήθελαν το πήραν. Ποιό; Μα το υπερταμείο. Δηλαδή την παραχώρηση της περιουσίας του δημοσίου στους δανειστές για 99 χρόνια. 
Αυτό θα πει εθνικά υπερήφανη πολιτική!!!
Να τους χαιρόμαστε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.