Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Παπακώστα: Θλιβερό παράδειγμα κοινοβουλευτικής πρακτικής η παρουσία της κυβέρνησης

KATERINA  PAPAKOSTAΣε συνέχεια της σημερινής συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ρομά, η βουλευτής Β' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα- Σιδηροπούλου δήλωσε: «Χρονιάρες μέρες και η προπαγάνδα της Κυβέρνησης καλά κρατεί και μάλιστα εντός της Βουλής των Ελλήνων. Οι Βουλευτές όλων των κομμάτων μείναμε κυριολεκτικά άφωνοι, καθώς
υπήρξαμε μάρτυρες βομβαρδισμού υποσχέσεων από την Υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, την αν. υπουργό Θεανώ Φωτίου και την γ.γ. για την ένταξη των Ρομά κα Κατερίνα Γιάντσιου.

Ενώ η ημερήσια διάταξη προέβλεπε συζήτηση, που σημαίνει διακομματική συζήτηση, ενημερώθηκα από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Μανιό, πως οι βουλευτές δεν θα λάβουν τον λόγο. Κορωνίδα της προπαγανδιστικής επιχείρησης, υπήρξε η αναφορά της κας Φωτίου, η οποία απευθυνόμενη προς τα παιδιά και τους προσκεκλημένους Ρομά, αποκαλούσε την κυβέρνηση, «κυβέρνηση της Αριστεράς», μη αντιλαμβανόμενη προφανώς, πως ένα κόμμα όταν αναλαμβάνει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας, αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες και όχι μόνο την Αριστερά. Μετά την επιθυμία του ΣΥΡΙΖΑ να μονοπωλήσει όλα τα μεγάλα οδικά έργα που δρομολογήθηκαν από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και τα οποία είχε υπονομεύσει με το κίνημα «Δεν πληρώνω» - πράγμα που κοστίζει πολύ ακριβά στον βαριά φορολογούμενο πολίτη - τώρα μονοπωλεί και την κοινοβουλευτική διαδικασία. Η σημερινή συνεδρίαση αποτελεί θλιβερό παράδειγμα κοινοβουλευτικής πρακτικής. Έχουν όμως γνώσιν οι φύλακες...», καταλήγει στη δήλωσή της η Κ. Παπακώστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.