Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Πού θα κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί

Το τετραήμερο του Πάσχα αποτελεί ευκαιρία για απόδραση και για την πολιτική ηγεσία της χώρας. Τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός όσο και οι πολιτικοί αρχηγοί βρίσκουν ευκαιρία για μικρές αποδράσεις.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα βρίσκεται από αύριο στην
Καλαμάτα, όπου θα παρακολουθήσει την ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου του ναού της Υπαπαντής του Σωτήρος και το Μεγάλο Σάββατο θα παραστεί στην ακολουθία της Ανάστασης, στον ίδιο ναό.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί την Κέρκυρα όπου αναμένεται να φτάσει αύριο, Μεγάλη Παρασκευή, με τη σύζυγο και τα παιδια τού και σύμφωνα με πληροφορίες θα παρακολουθήσει την τελετή της Αναστάσεως μέσα από το κιόσκι της Πάνω Πλατείας.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα περάσει το Πάσχα στο νησί της Τήνου, από αύριο Μεγάλη Παρασκευή, με τη σύζυγο και την κόρη του Δάφνη. Τα δύο μεγάλα παιδιά του Σοφία και Κωνσταντίνος σπουδάζουν στις ΗΠΑ.

Οικογενειακές στιγμές στη Ρόδο για την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, η οποία αναμένεται να μείνει σε κάποιο χωριό της Νότιας Ρόδου μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης θα μεταβεί αύριο, Μεγάλη Παρασκευή, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Χανιά, όπου θα περάσει και αυτός οικογενειακά τις ημέρες αυτές.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα επισκεφτεί και αυτός τον τόπο καταγωγής του, τη Λειβαδιά, όπου θα παραμείνει μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Θεοχαρόπουλος θα επισκεφτεί τη Τζια, όπου θα περάσει το τριήμερο του Πάσχα σε φιλικό του σπίτι.

Τέλος ο πρόεδρος την Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, δεν αναμένεται να φύγει από την Αθήνα όπου και θα μείνει με την οικογένεια για τον εορτασμό του Πάσχα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.