Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Επική ατάκα Δένδια για Γιόχανσον και... Βασιλειάδου, ταπώνει τον Τσακαλώτο και προκαλεί γέλια στη Βουλή

Δένδιας σε Τσακαλώτο: Θέλατε κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον -Με τη Γεωργία Βασιλειάδου και πολύ σας είναι

Με μια... επική ατάκα, που θύμιζε παλιές καλές κοινοβουλευτικές εποχές,  ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, επετέθη με χιούμορ στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Ο κ. Δένδιας ο οποίος είχε προκαλέσει τον υπουργό Οικονομικών να τηρήσει τη δέσμευσή του και
να παραιτηθεί τώρα που το αφορολόγητο μειώνεται και μπαίνουν νέα επώδυνα οικονομικά μέτρα, θυμήθηκε τη δήλωση του κ. Τσακαλώτου πως θα ήθελε να πάει για κοκτέιλ με την πανέμορφη ηθοποιό Σκάρλετ Γιόχανσον, ωστόσο ο βουλευτής της ΝΔ του είπε πως μάλλον θα ήταν καλύτερα με την αείμνηστη «άσχημη» του ελληνικού κινηματογράφου, Γεωργία Βασιλειάδου.
Συγκεκριμένα, ο Νίκος Δένδιας, απαντώντας στα όσα είχε πει νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών και αφού τον είχε καλέσει να πει αν θα παραιτηθεί μόλις μειωθεί το αφορολόγητο, κλείνοντας του είπε: «Αν θυμάμαι καλά, θέλατε να πάτε για ποτό με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Με την αείμνηστη Γεωργία Βασιλειάδου και πολύ σας είναι».
Υπενθυμίζεται πως στα μέσα Μαρτίου ο κ. Τσακαλώτος είχε πει από τη Βουλή πως θα ήθελε να βγει για ποτό με την ξανθιά καλλονή ηθοποιό Σκάρλετ Γιόχανσον. Ειδικότερα, απαντώντας στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων στον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Σταμάτη, που είχε υποστηρίξει ότι ο κ. Μητσοτάκης θέλει χαμηλότερα πρωτογενή πλεονάσματα, ο κ. Τσακαλώτος το επιβεβαίωσε, αλλά η απάντησή του άφησε τους πάντες άφωνους: «Όντως ο κ. Μητσοτάκης έχει πει 2%, όπως κι εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Να με συμπαθάτε. Πολλά πράγματα μπορεί να θέλουμε στη ζωή».
Να λοιπόν που στης Γιόχανσον την ποδιά, σφάζονται κοινοβουλευτικά παλικάρια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.