Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Χατζηδάκης: Στη Μάλτα υπογράφηκε ένα τέταρτο μνημόνιο

Πυρά προς την κυβέρνηση εξαπέλυσε στο ''Ακραίως'' του ΣΚΑΪ και στον Γιώργο Παπαχρήστο σήμερα ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ''στη Μάλτα υπογράφηκε ένα τέταρτο μνημόνιο''.
Όπως επισήμανε ''Ένα τέταρτο μνημόνιο αποφασίστηκε στη Μάλτα. Είχαμε την απόφαση για
το υπερταμείο και έρχονται Τσίπρας - Καμμένος να υιοθετήσουν περαιτέρω περικοπή συντάξεων και αφορολόγητο. Ερχονται στην ουσία και ψηφίζουν ένα τέταρτο μνημόνιο. Eίναι έτοιμοι να ψηφίσουν και το τέταρτο μνημόνιο. Αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να προσφέρει καμία προοπτική. Στερεί κάθε ελπίδα από τους Έλληνες''. 
Συμπλήρωσε, δε, ότι ''Αυτά που ζούμε προέκυψαν ως αποτέλεσματα λαθών. Δεν υπήρχαν στον ορίζοντα'', ενώ πρόσθεσε ότι ''η Νέα Δημοκρατία δεν είναι ο δεξιός ΣΥΡΙΖΑ''.
Σύμφωνα με τον κ. Χατζηδάκη ''Τελικά τα πράγματα οδηγούνται προς τα πίσω, από το κακό στο χειρότερο. Τα λιγότερα σημαίνουν περισσότερα σε αυτή τη φάση. Αυτό που χρειαζόμεστε είναι ένα είγμα πολιτικής με λιγότερους φόρους, όπως λειτούργησαν Πορτογαλία και Κύπρος. Η χώρα δεν έχει σήμερα κανονική ευρωπαϊκή κυβέρνηση''.
Ο κ. Χατζηδάκης κατέληξε, σχολιάζοντας και τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις ''Το προβάδισμά μας στις δημοσκοπήσεις είναι πραγματικό. Δεν το αντιμετωπίζουμε με αλαζονεία, αλλά με δημιουργική ανανέωση''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου