Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Καραμανλής - Παυλόπουλος στο ετήσιο μνημόσυνο του Γιάννη Αγγέλου (φωτογραφίες)


Στο ετήσιο μνημόσυνο για τον Γιάννη Αγγέλου ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας ΚαραμανλήςΣε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Β’ νεκροταφείο της Αθήνας, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή,  το ετήσιο μνημόσυνο του Γιάννη Αγγέλου, ο οποίος «έφυγε» από την ζωή πριν από
ένα χρόνο.

Ο Γιάννης Αγγέλου ήταν επί χρόνια ο πιο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Στην κηδεία του πριν από ένα χρόνο Ο Κώστας Καραμανλής είχε εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο λέγοντας την περίφημη φράση "στο τέλος πάντα το φως νικάει το σκοτάδι".


Καραμανλής


Στο μνημόσυνο παρευρέθησαν επίσης, οι πρώην Πρόεδροι της ΝΔ Ευάγγελος Μειμαράκης και Γιάννης Πλακιωτάκης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, οι πρώην υπουργοί επί κυβερνήσεων Καραμανλή, Δημήτρης Σιούφας και Θεοδωρής Ρουσόπουλος, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Ν. Δένδιας, η Σοφία Βούλτεψη, ο Γιώργος Βλάχος, ο βουλευτής των ΑνΕΛ Δημήτρης Καμμένος, ο σύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος κ.α.

 
Ο Γιάννης Αγγέλου πέθανε σε ηλικία 66 ετών στις 09/04/2016, ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.
Κατά το διάστημα διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή (2004-2009) ο Γιάννης Αγγέλου είχε διατελέσει διευθυντής του πολιτικού του γραφείου.
Ήταν παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Μουρτζά, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον Άγγελο και τον Δημήτρη. Η γυναίκα του ήταν γραμματέας του Αλέκου Καραμανλή και στη συνέχεια ιδιαιτέρα του Κωνσταντίνου Α. Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.