Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Σταϊκούρας: Η ΝΔ δεν θα γίνει "δεκανίκι" στην κυβερνητική αναποτελεσματικότητα

Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει νέα δημοσιονομικά μέτρα, ξεκαθάρισε ο Χρήστος Σταϊκούρας, προσθέτοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «δεν θα γίνει "δεκανίκι" στην κυβερνητική αναποτελεσματικότητα και αποτυχία».

Η ψήφιση των μέτρων από την κυβερνητική πλειοψηφία αποτελεί δέσμευση για τη χώρα, είπε ακόμη ο βουλευτής της ΝΔ στην Realnews και
πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ θα τηρήσει τις δεσμεύσεις έναντι των εταίρων και δανειστών, «επιδιώκοντας, στην πορεία, την αλλαγή πτυχών του προγράμματος».
Ακόμη, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει την αίσθηση της επίδρασης του παράγοντα «χρόνος» στην οικονομία», αναφορικά με τις καθυστερήσεις στην αξιολόγηση. «Η θέση της ΝΔ είναι ότι αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί», πρόσθεσε.
Για το αίτημα του κόμματός του για πρόωρες εκλογές σημειώνει ότι η εξέλιξη της αξιολόγησης και το περιεχόμενό της «δεν αποτελούν το κυρίαρχο επιχείρημα επί του οποίου εδράζεται το αίτημα της ΝΔ για εκλογές», ενώ θέτει το ρητορικό ερώτημα: «Γιατί ακόμη και αν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, η αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης, σε όλα τα πεδία άσκησης πολιτικής, θα εκλείψει;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου