Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Βεντέτα δίχως τέλος Άδωνη με Πολάκη- Μπέρδεψες τη γυναίκα μου με μια Μανωλίδου στο ΕΚΕΠΥ- Παραιτούμαι της παραγραφής, πάμε σε προανακριτική. Εσύ κάνεις το ίδιο;

  Φωτογραφία: EurokinissiΠηγή: iefimerida.gr
Η κόντρα Αδωνι Γεωργιάδη-Παύλου Πολάκη συνεχίστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής στην Υγεία.
Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε αρκετές φορές στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, τονίζοντας μεταξύ άλλων: Υπήρχε μια Μανωλίδου που ήταν επικεφαλής των προσλήψεων στο ΕΚΕΠΥ και την
μπέρδεψες με την γυναίκα μου!
«Ούτε αυτό δεν ήξερε και δεν της έχει ζητήσει ακόμα συγγνώμη», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο θέμα των διορισμών στο ΚΕΕΛΠΝΟ: «Σας προκαλώ να καταθέσετε αν έχετε την απάντηση υπηρεσίας ΚΕΕΛΠΝΟ για αυτούς τους δήθεν 23 διορισμούς που έκανα. Καταθέτω στο Σώμα την καταγγελία εργαζομένων. Το Σάββατο ο Ρόζενμπεργκ προσπάθησε να αλλοιώσει το πρωτόκολλο του ΚΕΕΛΠΝΟ. Να μην ελέγξουμε γιατί πήγε η αστυνομία;»
Μάλιστα ο κύριος Γεωργιάδης αναφέρθηκε εκ νέου σε δημοσιεύματα εφημερίδων για χρήματα που έδωσε το υπουργείο σε εταιρία φύλαξης: «700.000 ευρώ δώσατε σε εταιρεία φύλαξης για Ιανουάριο-Φεβρουάριο. Από Δεκέμβριο  του 15 βάλατε το  ΚΕΕΛΠΝΟ στο δημόσιο λογιστικό. πρέπει να έχετε κάνει διαγωνισμό για κάθε ευρώ. Έχετε λάβει προσφορά έγγραφη για πολύ λιγότερα χρήματα. Ο τροχός γυρίζει. Η πλειοψηφία θα αλλάξει και όλα αυτά θα ερευνηθούν. καλύτερα για εσάς αν ερευνηθούν τώρα παρά τότε»
Από την πλευρά του ο κ. Πολάκης υποστήριξε ότι περίπου 85 δισ ήταν μαύρο χρήμα που κατασπαταλήθηκε στον τομέα της Υγείας, ενώ χαρακτήρισε τον Κώστα Σημίτη «βρυκόλακα που βγήκε από την ντουλάπα» όταν ο τελευταίος είπε ότι η διαφθορά είναι κοινωνικό φαινόμενο.

Παράλληλα χαρακτήρισε το ΚΕΕΛΠΝΟ «μαυσωλείο της διαφθοράς», ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε και πάλι στον Αδωνι Γεωργιάδη και στον Ανδρέα Λοβέρδο.
«Τόσα κι άλλα τόσα θα βγουν από την επιτροπή και ο ελληνικός λαος να ξέρει ότι υπάρχει μια κυβέρνηση που δεν την έχουν στο χέρι και θα τιμωρηθούν αυτοί που πρέπει και θα δοθεί κάθε δυνατότητα να βρεθεί η διαδρομή του χρήματος μέσα από λογαριασμούς. Κάποιοι να κοιμούνται ανήσυχοι», πρόσθεσε.
Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης πήρε τον λόγο επί προσωπικού λέγοντας στον κ. Πολάκη: «Προφανώς δεν μοιάζουμε. Δεν ήξερα ότι πρέπει να αφήσω μούσι και να μην φοράω γραβάτα».
«Η ΝΔ λέει να ελεγχθούν όλα. Αντιθέτως στο δικό μας ερώτημα να ελεγχθεί αυτό που είπε ο κ. Κουρουμπλής ότι στις 20/08 το 2015 έλεγξε ο κ. Καρόνε το δελτίο τιμών που δεν βγήκε ποτέ, αυτό να μην ελεγχθεί; Αυτό στέλνει φυλακή τον Ξανθό», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.
Να σημειωθεί ότι οι αντεγκλήσεις Πολάκη - Γεωργιάδη προκάλεσαν την οργή του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.

Αδωνις σε Ξανθό, Κουρουμπλή: Δέχεστε να ελεγχθούν και οι δικές σας ευθύνες στην παρούσα εξεταστική;
O αντιπρόεδρος της ΝΔ προκάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσουν σε προανακριτική επιτροπή τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Μάκη Βορίδη, για όσα θέματα θεωρούν ότι έχουν ευθύνες, και δηλώνοντας παράλληλα  ότι ο ίδιος παραιτείται από το δικαίωμα όπως είπε της  παραγραφής.
«Να πάμε στο Ειδικό Δικαστήριο και παραιτούμαι από την  παραγραφής και εκεί θα σας κάνω ρεζίλι των σκυλιών.  Εσείς κ Ξανθέ και Κουρουμπλή δέχεστε να ελεγχθούν και οι δικές σας ευθύνες στην παρούσα εξεταστική;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.