Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Βρούτσης: Θα υπάρξει νέος γύρος περικοπών στις συντάξεις κατά 20%

Την εκτίμηση πως θα υπάρξει ένας ακόμα γύρος περικοπών στις νέες συντάξεις, οι οποίες θα κυμαίνονται γύρω στο 20%  εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για τη μείωση στους συνταξιούχους.
Μιλώντας στα Παραπολιτικά FM ο αρμόδιος τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ τόνισε ότι αν η χώρα είχε
συνεχίσει την πορεία το 201 δεν θα υπήρχε ο δημοσιονομικός εκτροχιασμός και το τρίτο μνημόνιο ενώ για την επόμενη μέρα είπε:«Υπόσχεση επαναφοράς των συντάξεων σε πρώτα επίπεδα δεν μπορεί να δώσει κανένας. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα φρενάρουμε την πορεία προς το κάτω. Αυτό θα το πετύχουμε με την αλλαγή της οικονομίας, όπως το πετύχαμε και το 2014». 
Ο κ. Βρούτσης υπογράμμισε ότι η κατάσταση που βιώνουμε δεν είναι καθόλου ευχάριστη και για κανέναν και οπως είπε μια από τις πρώτες παρεμβάσεις που τόνισε ότι θα κάνει η ΝΔ, είναι « η μείωση φόρων και μείωση ασφαλιστικών εισφορών».
Για την έξοδο από το μνημόνιο ο κ. Βρούτσης επικαλέστηκε τις χώρες που ήδη το έκαναν και υπογράμμισε πως για να γίνει αυτό ωστόσο στην Ελλάδα χρειάζεται και μια κυβέρνηση υπεύθυνη, μακριά από λαϊκισμούς και μια κυβέρνηση αποτελεσματική. 
Για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας ο κ. Βρούτσης : «Η πορεία της Ελλάδος εκτός Ευρώπης θα είναι 100% προς την καταστροφή και την εξαθλίωση. Θα πρέπει να γυρίσει αυτή η κατάσταση που ζούμε εντός Ευρώπης».
Δημοσκοπήσεις Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις και το προβάδισμα της ΝΔ ο κ. Βρούτσης σημείωσε: «Αυτή η μεγάλη ανατροπή έγινε μόνο μέσα σε 2 έτη. Στη συνείδηση του κόσμου έχει καταγραφεί το ψέμα του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.