Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο Θύμιος ο βαψομαλιάς απειλεί τη ΝΔ και τον πρόεδρό της κηρύσσοντας "ιερό πόλεμο"!- Και τώρα σκιάχτηκε ο Κυριάκος...


Περίπου 100 οδηγοί ταξί διαδήλωσαν το πρωί έξω από τα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς.

Αφορμή στάθηκε η σημερινή εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στους 90,1, όπου ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος εξαπέλυσε επίθεση προς τη Νέα Δημοκρατία για τη θέση που ανέπτυξε ο Κώστας Κυναράκης, αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της γαλάζιας παράταξης για την λειτουργία της UBER.
Οι οδηγοί ζήτησαν συνάντηση με τον πρόεδρο
του κόμματος, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να τους δεχτεί και αποχώρησαν, επιφυλασσόμενοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις.
Οι οδηγοί αρνήθηκαν να συναντηθούν τόσο με τον Γραμματέα της ΚΕ όσο και με τους αντιπροέδρους.
Στην ουσία τη λάθος τοποθέτηση του κ. Κυρανάκη την εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο ο γνωστός για την προσωπική έχθρα του προς την ηγεσία της ΝΔ, αλλά πλέον και προς την ίδια τη ΝΔ από την οποία έχει διαγραφεί, Θύμιος Λυμπερόπουλος. Να σημειώσουμε ότι τα ταρτίπια του κ. Λυμπερόπουλου δεν τα άντεξε ούτε ο κ. Σαμαράς με τον οποίο ήταν προσωπικοί φίλοι και τον διέγραψε από τη ΝΔ.
Έκτοτε ο κ. Λυμπερόπουλος που είναι γνωστός στην πιάτσα με το παρατσούκλι "βαψομαλιάς", πνέει μένεα κατά της ΝΔ. Κατά καιρούς ωστόσο βρίσκει "πλάτες" να ακουμπήσει σε στελέχη της παράταξης που θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση του Κυριάκου και παίζουν το ρόλο του γνωστού κόμικ "isnogood" που θέλει να γίνει "χαλίφης στη θέση του χαλίφη" ή σε αυλές πρώην προέδρων του κόμματος.
Ο κ. Λυμπερόπουλος λίγο μετά τις 10.00 κατέφθασε έξω από τα γραφεία της ΝΔ με φρεσκοβαμένο μαλί, μπλε ηλεκτρικ σακάκι και βυσινί παντελόνι! και κήρυξε ιερό πόλεμο στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη ΝΔ, φωνάζοντας ρυθμικά το σύνθημα "ένα κόμμα μοντέλο, το κάνατε μπουρδέλο".
Που σημαίνει ότι ο κ. Λυμπερόπουλος θεωρεί προφανώς μοντέλο το κόμμα που έχανε από τον ΣΥΡΙΖΑ με 10 μονάδες και σήμερα ποπυ κατά τον ίδιο είναι μπορντέλο, προηγείται με 15% του κόμματος στα έντυπα του οποίου φιλοξενεί το διλητήριό του εναντίον της ηγεσίας της ΝΔ.
Και μόνο η δήλωση που έκανε δείχνει το ποιόν του. Διαβάστε τη:

«Χωρίς καμία θεσμική απόφαση των οργάνων του τομέα μεταφορών, μέσα από κυκλώματα, στελέχη της ΝΔ αναδεικνύουν τη μεγαλύτερη παγκοσμίως διαπλοκή που λέγεται Uber, αναδεικνύουν την ανάγκη σε αυτή την οικονομία τη σακατεμένη, να δολοφονήσουν έναν κλάδο» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος και "απείλησε" πως «δεν θα υπάρξει στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας να κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα αν δεν αλλάξει αυτή η νεοφιλελεύθερη διαπλεκόμενη ηγεσία».

Να τον χαίρονται τον συνδικαλισταρά μας όσοι τον παρακινούν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.