Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ζούμε μια δικτατορία και οι Τσίπρας και Παυλόπουλος την στηρίζουν!!!

Ό,τι πιο βαρύ έχει επιπωθεί για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Προκόπη Παυλόπουλο είπε σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, υπογραμμίζοντας πως υποστηρίζουν ένα αντιδημοκρατικό, αυταρχικό καθεστώς.
 Οπως τόνισε σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΙ, ζούμε μια δικτατορία γι' αυτό και θα πρέπει να υπάρξει ανατροπή
, μια επανάσταση απέναντι σε αυτή την απολυταρχία.
Σε αναφορά του δημοσιογράφου ότι έχει χαρακτηρίσει ξεφτιλισμένο τον πρωθυπουργό, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας απάντησε: «Ναι, και θα το ξανάλεγα, το πιστεύω απόλυτα. Δεν είναι βαρύς ο χαρακτηρισμός, βαρύ είναι αυτό που κάνει».
«Αν σας φαίνεται βαρύ το ξεφτιλισμένος και χοντρό το προδότης θα πρέπει να απαντήσετε πώς σας φαίνεται αυτό που γίνεται στη χώρα», πρόσθεσε.
Οσον αφορά τις δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η κ. Κωνσταντοπούλου μίλησε για δήθεν επαναστατική γυμναστική του ΠτΔ.
Ας υπάρξει ένα μέτρο στις δηλώσεις του Προέδρου, που κάνει επαναστατική γυμναστική, δήθεν υπεράσπισης της χώρας την ώρα που ο ίδιος έχει συμβάλει στην υποβάθμιση των διεθνών σχέσεων της χώρας , και της δημοκρατίας στη χώρα. Δεν υπάρχει δημοκρατία στη χώρα, ζούμε σε ένα αντιδημοκρατικό, αυταρχικό καθεστώς. Και πρέπει εμείς να κάνουμε μία επανάσταση, να ανατρέψουμε αυτή την απολυταρχία, αυτό το μνημονιακό καθεστώς», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.