Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Την ημέρα των γενεθλίων της ΝΔ, στις 4 Οκτώβρη, θα γίνουν τα εγκαίνια των νέων γραφείων του κόμματος



Στις 4 Οκτωβρίου το απόγευμα, ημέρα γενεθλίων της ΝΔ, θα γίνουν τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Κόμματος, στην οδό Πειραιώς 62, στο Μοσχάτο.

Η ημερομηνία επελέγη από τον ίδιο τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ύστερα από εισήγηση του Διευθυντή του Πολιτικού του Γραφείου Μιχάλη Μπεκίρη. Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε
πριν από τα εγκαίνια να γίνει σε πανηγυρικό κλίμα συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Επιτροπής που προέκυψε από το 10ο Συνέδριο του κόμματος.
Στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί στην  ιστορική διαδρομή της ΝΔ, από τον ιδρυτή της Κωνσταντίνο Καραμανλή έως σήμερα, και την προσφορά της στην χώρα, καθώς όπως συνηθίζει να λέει, «η ΝΔ είναι η παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών», ενώ αναμένεται να κηρύξει πανστρατιά για την πορεία προς τη νίκη στις επόμενες εκλογές.
Στη συνεδρίαση αναμένεται να παραστούν όλοι οι πρώην πρόεδροι της ΝΔ, τη συμβολή των οποίων, στον αγώνα προς τη νίκη, θα ζητήσει ο κ. Μητσοτάκης.
Μέσα σε αυτό το πανηγυρικό κλίμα, αμέσως μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής, θα γίνουν και τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.