Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Σάλος με τη δήλωση Καφαντάρη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει νόμο που θα επιβάλει συνεταιριστικές μορφές και στα καταστήματα- κανείς δεν θα είναι κύριος του εαυτού του, υποστηρίζει η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- Ο Αλέξης ονειρεύεται να γίνει νέος Λένιν; (video)

Image result for Τσίπρας ΛένινΣάλο έχει προκαλέσει η δήλωση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Χαράς Καφαντάρη, στο Κontra Channel, η οποία προφανώς ονειρευόμενη ότι ο Τσίπρας είναι ο νέος Λένιν,  δήλωσε ότι «η εποχή του ''εγώ είμαι το αφεντικό του εαυτού μου'' έχει τελειώσει και ίσως τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν», ακυρώνοντας έτσι με λίγα λόγια την όποια μορφή επιχειρηματικότητας.

Όπως είπε πρέπει να πάμε σε καινούργιες μορφές, όπως οι συνεταιριστικές μορφές, σε μια κοινωνική οικονομία με καινούργια υγιή βάση.
«Πρέπει να βρούμε νέες μορφές συνεργατικότητας», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με την ίδια, «οι μικρομεσαίοι πρέπει να συνεταιρισθούν, να κάνουν μια επιχείρηση από κοινού».
«Είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να αρχίσει να καλλιεργείται», σημείωσε.
Ερωτηθείσα για το πώς θα λειτουργήσει εξήγησε ότι «θα το δείτε όταν θα έρθει το νέο νομοσχέδιο που θα αφορά την κοινωνική οικονομία».
Με λίγα λόγια όπως καταλάβατε οι άνθρωποι ζουν 100 χρόνια πίσω.
Γι' αυτούς η Οκτωβριανή επανάσταση του 1917 δεν έγινε ποτέ, και φυσικά δεν πήραν χαμπάρι ούτε την κατάρρευση του υπαρκτου Σοσιαλισμού και της Σοβιετικής Ένωσης.
Γι' αυτούς η επανάσταση έρχεται και θα την κάνει ο... Αλέξης!!!
Παααναγία μου!!!

Δείτε το video


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.