Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Αυτά είναι τα νέα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς!

Δείτε τα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας - "Πυρετώδεις" οι εργασίες - Κεντρική ΕικόναΑπό  τη Δευτέρα στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού θα μπορούσε να μπει η πινακίδα «κλειστό λόγω μετακόμισης- Ραντεβού μετά τον δεκαπεντάυγουστο στη νέα μας διεύθυνση».
Ήδη η μετακόμιση έχει ξεκινήσει. Και μπορεί χθες να έγινε από την γραμματεία Οργανωτικού μια αποχαιρετιστήρια εκδήλωση, αλλά το ξήλωμα γραφείων και ντουλαπιών έχει ήδη ξεκινήσει.

Σιγά – σιγά τα γραφεία μεταφέρονται και στήνονται στην Πειραιώς, όπου το κτίριο ανακαινίσθηκε και βάφτηκε εσωτερικά και εξωτερικά.
Μπορεί το νέο κτίριο να είναι μικρότερο σε τετραγωνικά, αλλά πλέον είναι μικρότερο και το υπαλληλικό προσωπικό, στο πλαίσιο πάντα να συμμαζευτούν τα έξοδα του κόμματος. Άλλωστε το πλάι – πλάι δεν βλάπτει αφού πρέπει να υπάρχει σύσφιξη σχέσεων μεταξύ του προσωπικού εν όψει εκλογικής μάχης.
Από Δευτέρα και ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα πηγαίνει στη Συγγρού καθώς θα εγκατασταθεί στο γραφείο του στη Βουλή και για 15 ημέρες θα κάνει εκεί όλες τις επαφές του.
Θυμίζουμε ότι το νέο κτίριο είναι πιο οικονομικό, από την άποψη ότι η ΝΔ σε μηνιαία βάση θα κάνει οικονομία της τάξεως των 85.000 ευρώ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.