Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Ο Πλακιωτάκης συνάντησε τους πρώην προέδρους της ΝΔ Καραμανλή-Σαμαρά-Μητσοτάκη

Συναντήσεις με όλους τους διατελέσαντες προέδρους της ΝΔ και Πρωθυπουργούς, έκανε ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης. Είδε κατά σειρά τους κ.κ. Κώστα Καραμανλή, Αντώνη Σαμαρά και Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
«Τους ενημέρωσα για τις πρωτοβουλίες που έχω αναλάβει για την επιτυχή έκβαση των εκλογών στη ΝΔ» δήλωσε ο κ. Πλακιωτάκης στο Mega.
Τι είπε για τη σύσκεψη αρχηγών

  • Πλακιωτάκης: Συναντήθηκα με τους πρώην Πρωθυπουργούς, τους οποίους τιμώ. Τους ενημέρωσα για τις πρωτοβουλίες που έχω ήδη αναλάβει και πρόκειται να αναλάβω, ώστε να έχουμε επιτυχή έκβαση των εσωκομματικών εκλογών.
  • Δημοσιογράφος: Τι θα πείτε στον κ. Τσίπρα;
  • Πλακιωτάκης: Όταν υπάρξει επίσημη πρόσκληση θα τοποθετηθώ».
Νωρίτερα, μεταβαίνοντας στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή στην πλατεία Μαβίλη, τόνισε: «Είχα θεσμική υποχρέωση να έρθω να δω τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο»,  χωρίς να αποκαλύψει τι συζήτησε με τον Κ. Καραμανλή. Είναι γνωστό ότι ο πρώην Πρωθυπουργός, ο οποίος δεν παρέστη στην θυελλώδη συνεδρίαση της ΚΟ την περασμένη Δευτέρα, διατηρεί ισχυρή επιρροή στα στελέχη και τους ψηφοφόρους της ΝΔ. Ο κ. Πλακιωτάκης αναμένεται να συνεχίσει τις επαφές του και με άλλα κορυφαία στελέχη της ΝΔ προκειμένου να οδηγηθεί ομαλά το κόμμα στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου, μετά το «φιάσκο» της προηγούμενης Κυριακή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.